Tel 93 454 37 03/02 - groenlandia@viatgesindependents.cat

Viatjar en grup

icebergs i grup de caiac a groenlàndia

Anem a gaudir d’una de les darreres natures del món, el Sud de Groenlàndia, on les muntanyes, glaceres i fiords no han estat alterats per la mà de l’home. En altres paraules, un indret verge on les infraestructures són mínimes, per no dir inexistents en la majoria dels casos, i on la meteorologia mana més que en cap altre lloc.

Per superar aquestes carències que, al seu torn, fan tan especial el viatge a Groenlàndia, comptem amb infraestructura pròpia a Groenlàndia: albergs, magatzems de caiac, oficina a Narsarsuaq, zodiac, cotxes tot-terreny i campaments fixes als indrets de major bellesa paisatgística com els fronts glacials de Qaleralliq, Uunartoq i Tasermiut.

Tot aquest dispositiu, però, seria en va sense l’Esperit d’Exploració que prega el nostre lema i que viurem al viatjar en grup per Groenlàndia: gent amb afinitat per l’aire lliure disposada a donar un cop de mà al guia en el moment de fer el sopar o realitzar un desembarcament, capaç de gaudir d’aquesta darrera natura sense haver de tenir la comoditat sempre al costat i, no menys important, gent conscient de què la seguretat és el primer quan estem en plena natura.

El nostre guia, en alguns viatges recolzat per un guia acompanyant, estarà en contacte amb la base de Qassiarsuk mitjançant un telèfon satèlit per estar al corrent de la previsió meteorològica i, en favor de la seguretat del grup, serà qui tingui la darrera paraula a l’hora de decidir un canvi de pla degut a força major… Tothom el comprendrà, ell és l’expert a Groenlàndia!

 

 

 

 

Back to Top