Tel 93 454 37 03/02 - groenlandia@viatgesindependents.cat

Viatjar a Groenlàndia

groenlàndia caiac tasiusaq

qaleraliq glaceres a Groenlàndia

Nanortalik g

Els nostres viatges, operats en col·laboració amb Tierras Polares, empresa líder en els viatges organitzats a les regions polars, estan centrats al Sud de Groenlàndia, zona de contrast entre el paisatge àrtic i un impressionant sistema de fiords, illes i penínsules. Per viure aquesta natura, en tant que a Groenlàndia no existeixen carreteres que retallin les distàncies, ens mourem en zodiacs de gran potència, sempre entre icebergs o sota brutals congostos, cascades o fronts glacials. Aquestes embarcacions àgils i segures, amb capacitat per arribar als llocs més complexos, són el millor mitjà per sentir l’Àrtic i observar la seva fauna. Per allotjar-nos, excepte als programes que inclouen hotel, disposarem d’albergs i campaments fixes instal·lats en indrets privilegiats com el dels Fronts Glacials de Qaleraliq. En els viatges en caiac o durant les etapes de trèkking, la tenda de campanya tindrà l’última paraula… Cal imaginar un lloc millor per escoltar els sorolls d’una glacera o gaudir de les aurores boreals?

L’objectiu principal del viatge estarà en l’exploració, però no menys interessant és conèixer les ruïnes de la Groenlàndia vikinga, la gastronomia tradicional o les actuals poblacions y la seva gent, el valent i tímid poble inuït que ha aconseguit sobreviure en un mitjà hostil on els hi hagi. Tots els programes combinen aventura i cultura en diferent mesura.

Groenlàndia, l’illa més gran del món, es manté inexplorada en bona part del seu territori. Tenim la sort de poder ser encara testimonis d’aquesta darrera natura amenaçada pel canvi climàtic i, més intensament encara, pels interessos econòmics que el petroli i els minerals de Groenlàndia estan despertant en les primeres potències del món… anticipa’t!

 

 

Back to Top