Tel 93 454 37 03/02 - groenlandia@viatgesindependents.cat

  Extensions Islàndia – Groenlàndia

  En tres hores haurem saltat d’Islàndia a Groenlàndia: breaks de 2 a 5 dies més o menys actius, sempre inoblidables!

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Aventura Hotel i Campament Glacial, 5 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia aventura hotel, helicòpter i campament glacial 5 dies

  Tres pernoctacions en hotel més una nit intercalada al Campament fixe de Qaleraliq, compost per confortables tendes d’alta muntanya i situat al davant d’un amfiteatre de fronts glacials sols comparables al Perito Moreno de la Patagònia… Cinc dies amb un complert programa d’activitats en aquesta darrera natura que és Groenlàndia: visita a les ruïnes vikingues d’Eric el Roig a Qassiarsuk (antiga Brattahlid), trasllat en tot-terreny a Tasiusaq, la “badia dels icebergs” on podrem participar d’una excursió opcional en caiac, navegació en zodiac de gran potència entre els icebergs del fiord Sermilik, trèkking amb grampons en total seguretat sobre una llengua glacial, visita als fronts glacials de Qaleraliq, visita a la ciutat de Narsaq, trèkking de la Vall de les Mil Flors amb panoràmica de l’enorme glacera Kiattut o visita al museu Bluie West One de Narsarsuaq, base aèrea muntada pels Estats Units a Groenlàndia durant la guerra mundial… impossible més complet!

  Sortides des de Keflavik (aeroport internacional d’Islàndia) o Copenhague, retorn a Keflavik

  Tots els dimarts des del 27 de juny al 26 de setembre de 2017 (última sortida)

  2.295 € anada i volta des de Keflavik (Islàndia)
  2.465 € sortides des de Copenhague, retorn a Keflavik

  Per a informació sobre detalls del viatge i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

   

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Icebergs i Glaceres, 4 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia icebergs i glaceres 4 o 5 dies

  Rebuda a l’aeroport de Narsarsuaq i creuament de l’Eriksfjord amb destinació cap el poble granger de Qassiarsuk, antiga Brattahlid on es va assentar Eric el Roig l’any 985. Visita guiada de les més importants ruïnes vikingues de tota Groanlàndia i les seves impressionants construccions. Nit al Leif Eriksson Hostel. Al dia següent farem el trèkking de Tasiusaq o la “badia dels icebergs”, on podrem fer una excursió opcional en caiac (70 € per persona). Es tracta d’un circuit de dues hores navegant entre icebergs, accessible per a tothom i acompanyats per un guia expert en caiac.

  També és possible apropar-nos a la granja de Nunataaq, des d’on sorpren la vista de l’enorme glacera Eqalorutsit. Nit al Leif Eriksson Hostel o al hostel de Tasiusaq. Al dia següent, després de creuar novament l’Eriksfjord, farem l’excursió de la Vall de les Mil Flors, un ascens suau, excepte un tram curt amb més desnivell, per abocar-nos a l’impressionant vista de la glacera Kiattut perdent-se fins a l’infinit Inlandis o casquet polar de Groenlàndia. El sopar d’aquesta nit és “tradicional inuït”, amb degustació d’alguns dels plats típics groenlandesos com la foca, balena o salmó fumat, entre d’altres. En el nostre últim dia, abans de volar de retorn a Islàndia, navegarem fins el caos d’icebergs i plaques de gel procedents de la glacera del Qooroq, una estampa àrtica on n’hi hagi. Creuament fins a l’aeroport de Narsarsuaq i temps per visitar el museu del Bluie West One, base aèrea americana de la Segona Guerra Mundial, abans de volar cap a Islàndia.

  Opcional: Vol en helicòpter:
  És possible contractar una excursió opcional d’helicòpter per sobrevolar l’impressionant sistema dels fiords així com el Inlandis, tot en el marc d’un paisatge replet de verds pujols i llacs de diferents grandàries. Es tracta d’un total de 32 minuts de vol, més 30 minutes de parada en un mirador molt proper a la segona massa de gel més gran del planeta: el Inlandis. 400€ per persona (mínim 4 participants)

  Sortides via Keflavik (aeroport internacional d’Islàndia)
  Possibilitat de tornar a Copenhague en comptes de Keflavik

  Tots els dissabtes des del 24 de Juny al 23 de setembre de 2017 (última sortida)

  1.495 € anada i volta des de Keflavik (Islàndia)
  1.665 € des de Keflavik i retorn a Copenhague

  Per a informació sobre detalls del viatge i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

   

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Caiac 4 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia caiac i trèkking 5 dies

  Rebuda a l’aeroport i excursió en zodiac de gran potència fins a on el caos d’icebergs i plaques de gel de la glacera del Qooroq ens deixi avançar més. Sopar tradicional inuït al Leif Eriksson Hostel de Qassiarsuk i trèkking pel matí fins a Tasiusaq, la Badia dels Icebergs, on farem un primer contacte amb els caiacs. Es tracta de caiacs dobles molt estables i no fa falta tenir experiència prèvia.

  Nit al hostel de Tasiusaq i inici de la travessa. Són uns vuit quilòmetres de caiac, amb freqüent avistament de foques en un entorn de natura extraordinària: icebergs blaus, illes, penya-segats, icebergs gegantins… Per la tarda, després de muntar les tendes, creuarem caminant un braç de terra per abocar-nos al front glacial Eqalorutsit, un dels més impactants de Groenlàndia pel seu desnivell i per estar enclotat entre muntanyes. Al dia següent, en funció del ritme del grup, avançarem fins a creuar el cap que dona pas al fiord Sermilik i donarem la volta amb rumb a Tasiusaq. Nit al Hostel de Tasiusaq i trèkking de tornada a Qassiarsuk, on farem la visita guiada a les ruïnes vikingues de Brattahlid. Creuament fins a l’aeroport de Narsarsuaq i temps per visitar el museu del Bluie West One, base aèrea americana de la Segona Guerra Mundial, abans de volar cap a Islàndia.

  Sortides via Keflavik (aeroport internacional d’Islàndia)
  * Possibilitat de tornar a Copenhague en comptes de Keflavik
  Tots els dimarts des del 27 de juny al 26 de setembre de 2017 (última sortida)

  1.495 € anada i volta des de Keflavik (Islàndia)
  1.665 € des de Keflavik i retorn a Copenhague

  Per a informació sobre detalls del viatge i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

   

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Aventura Hotel i Icebergs, 3 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia aventura hotel i icebergs 3 dies

  Dues nits a l’hotel de Narsarsuaq, proper a l’aeroport del sud de Groenlàndia, des d’on farem multitud d’activitats a qual més atractiva: trasllat en zodiac de gran potència fins a les rodalies de la glacera de Qooroq, un laberint d’icebergs i caos de gel en la més autèntica estampa de l’Àrtic; visita a les ruïnes vikingues de Qassiarsuk, antiga Bratlalhlid on es va assentar Eric el Roig l’any 985; trasllat en tot-terreny fins a Tasiusaq, la “badia dels icebergs”, on podrem fer una excursió opcional de caiac entre icebergs (accessible per inexperts i en companyia d’un guia expert); trèkking de la Vall de les Mil Flors, ascendint fins a la panoràmica de la glacera de Kiattut i un retall de l’infinit Inlandis o casquet polar de Groenlàndia; visita al museu Bluie West One de Narsarsuaq, base aèrea americana creada durant la guerra mundial.

  Per a informació sobre dates, preus i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

   

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Aventura Hotel i Helicòpter, 4 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia aventura hotel i helicòpter 4 o 5 dies

  Dues nits a l’hotel de Narsarsuaq (proper a l’aeroport) i una tercera a la ciutat de Narsaq, per afrontar una sèrie d’activitats que deixaran un retall de l’Àrtic marcat per sempre a la nostra retina: trèkking al mirador de Narsarsuaq amb vistes de l’enorme glacera Kiattut, visita a les ruïnes vikingues de Brattahlid, actual Qassiarsuk, les més importants de tota Groenlàndia amb impressionants reconstruccions que ens faran retrocedir 1.000 anys en el temps; trasllat en tot-terreny fins a Tasiusaq, la “badia dels icebergs”, on podrem participar en una inoblidable excursió opcional: navegació en caiac entre icebergs, accessible per inexperts en companyia d’un guia expert en caiac; trasllat en zodiac de gran potència a través de fiords plens d’icebergs; visita a la ciutat de Narsaq, de 1.700 habitants; trèkking amb grampons al gel de Qaleraliq, un front glacial sols comparable al Perito Moreno de la Patagònia; vol en helicòpter des de Narsaq fins a Narsarsuaq, amb una visió privilegiada de l’infinit Inlandis o casquet polar de Groenlàndia i tot el sistema de llengues glacials i fiords que constitueix el Sud de Groenlàndia; visita al museu Bluie West One de Narsarsuaq, base aèrea americana creada durant la guerra mundial.

  Per a informació sobre dates, preus i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Trèkking 5 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia Trèkking 5 dies, glaceres

  Només arribar a Groenlàndia farem una excursió en zodiac de gran potència fins els impressionants icebergs de la propera glacera de Qooroq. Després de dormir al hostel de Qassiarsuk, creuarem de nou el fiord rumb a Narsarsuaq i començarem el trèkking per les muntanyes de Mellem, ascendint per la Vall de les Mil Flors fins a les rodalies de la glacera Kiattut. Nit en tendes a la vora de la cabana de Mellem i trèkking fins al balcó del Qooroq, amb una sorprenent visió de la seva llengua glacial. Nit de nou vora la cabana de Mellem i tornada per una ruta diferent, fent un cim de quasi 1000 metres amb una visió global del casquet polar, glaceres i fiords. Per la tarda, creuarem el fiord de nou fins a Qassiarsuk, on farem una visita guiada a les ruïnes vikingues de Brattahlid, a on va arribar Eric el Roig l’any 985. Sopar tradicional Inuït i nit al Leif Eriksson Hostel. Al matí següent, creuament fins a l’aeroport de Narsarsuaq, on tindrem temps de visitar el Museu de la Base Americana de la Segona Guerra Mundial abans de volar cap a Islàndia.

  Per a informació sobre dates, preus i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Mountain Bike 5 dies

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia mountain bike 5 dies

  Només arribar a Groenlàndia i instal·lar-nos a l’hostal de Narsarsuaq, navegarem en una zodiac de gran potència en direcció als icebergs de la glacera del Qooroq, l’Àrtic en estat pur. Al dia següent, començarem la ruta de bici costejant tot el fiord de l’Eric el Roig per pista fins arribar a Qassiarsuk, bucòlic poble de grangers i antiga capital de la Groenlàndia vikinga, on farem la visita guiada a les impressionants Ruïnes de Brattahlid. El sopar d’aquesta nit és “tradicional inuït”, amb degustació de foca i balena,, entre d’altres plats típics. Nit al Leif Ericsson Hostel.

  Al matí següent reprendrem les bicis i seguirem costejant en direcció a les granges d’Inneruulalik, Issormiut i la granja alberg de Sillisit. Pedalejant per pista entre prats, estanys y petits congostos, arribarem a la granja de Kangerlua, perduda a la vora dels gegantins icebergs del fiord Sermilik. Per la tarda tornarem a l’alberg de Sillisit. Al dia següent, després d’un trèkking fins a una cota de 420 metres amb panoràmica glacial, prendrem una nova pista cap a la granja de Nunataaq, on ens espera l’increïble vista de la glacera Eqalorutsit. Des d’allà, combinant bici i trèkking, arribarem a la propera badia de Tasiusaq. Nit a l’hostal de Tasiusaq. Al dia següent, tornada a Qassiarsuk per pista i creuament del fiord amb destí cap a l’aeroport de Narsarsuaq. Temps per veure el museu de la base americana construïda durant la guerra i vol a Reikjavik, Islàndia.

  Per a informació sobre dates, preus i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

  viatges a Groenlàndia, extensions d'Islandia aventura hotel i caiac 5 dies

  Extensió Islàndia-Groenlàndia: Aventura Hotel i Caiac, 2 dies

  Rebuda a l’aeroport de Narsarsuaq i trasllat en zodiac a Qassiarsuk, Brattahlid a la Groenlàndia vikinga on es va assentar Eric el Roig l’any 985. Visita a les impressionants ruïnes i reconstruccions vikingues i trasllat en tot-terreny a Tasiusaq, la “badia dels icebergs”, on farem una inoblidable Excursió en Caiac acompanyats per un guia expert. No és necessari cap experiència en caiac per participar en aquesta activitat. De tornada al Leif Ericsson Hostel de Qassiarsuk, farem el “sopar tradicional”, amb productes típics de la gastronomia inuït com foca o balena, entre d’altres, abans de creuar el fiord novament cap a Narsarsuaq. Nit a l’hotel de Narsarsuaq o, si es prefereix, a casa d’una família inuït, on tindrem oportunitat de conèixer la seva hospitalitat i costums. Al dia següent, navegació fins els icebergs de la glacera de Qooroq i trèkking de la Vall de les Mil Flors, ascendint fins a un privilegiat mirador des d’on s’observa la glacera Kiattut i un retall de l’infinit Inlandis o casquet polar de Groenlandia. De tornada a Narsarsuaq, temps lliure per visitar el museu de la base americana de la guerra mundial abans de volar cap a Islàndia.

  Per a informació sobre dates, preus i reserves: Sol·licitar Fitxa Tècnica

  Segueix-nos

   

  Back to Top