Tel 93 454 37 03/02 - groenlandia@viatgesindependents.cat

Viatges Independents & Trèkkings amb Tierras Polares

Després de molts anys dedicats a viatjar a zones singulars, però generalment de climes templats i càlids, fem un pas cap a les zones més remotes, fredes i verges del planeta. Des de Viatges Independents & Trekkings i de la mà de Ramon Larramendi i el seu equip de Tierras Polares, us convidem a conèixer Groenlàndia amb els més experts i versats en aquesta última frontera de l’Àrtic.

 

Joan Pla

Viatges INDEPENDENTS & TREKKINGS

Joan Pla, Viatges Independents & Trekkings

Joan Pla, Viatges Independents

Des de molt jove, la seva passió pels viatges i el seu desig de conèixer món, el varen portar a buscar nous destins, fins a fer-ne ben aviat la seva professió. Va ser un dels fundadors de Trekking & Aventura, sent director de la seva oficina de Barcelona durant més de 30 anys. El fet que hagi viatjat per tot el món, des dels gels perpetus del continent antàrtic, fins a les tòrrides dunes del desert del Sàhara, sense deixar de banda els plàcids paisatges de les costes caribenyes, ni els més espectaculars i imponents cims de l’Himàlaia, fa que els seus consells siguin imprescindibles a l’hora d’organitzar qualsevol gran viatge. En l’actualitat, i el amb el seu equip de sempre, ha iniciat nous projectes. Un d’ells és la incorporació de la seva agència Viatges Independents i Trekkings a la família de Tierras Polares per tot el que referència al programa de Groenlàndia a Catalunya.

Ramón Larramendi, Tierras Polares

ramon Larramendi, viatges a GroenlàndiaFascinat des dels dotze anys per les gran epopeies de l’exploració polar de finals del XIX i principis del XX, el seu camí a l’Àrtic comença als 19 anys amb l’expedició Transislàndia, seguida de Transgroenlàndia el 1987. Però és arrel de la gran expedició Circumpolar (13.500 quilòmetres de travessa de l’Àrtic, combinant el caiac amb el trineu de gossos i sense utilitzar cap mitjà electrònic de navegació) quan el seu nom es fa internacional. Va ser també durant aquesta gesta quan va sorgir la idea de crear Tierras Polares, agència especialitzada en viatges a l’Àrtic i l’Antàrtida que va començar a funcionar el 1998. A partir del 2000, el focus d’interès de Larramendi ha estat centrat en aprofitar el que tant havia temut durant les seves expedicions: el vent! Després de travessar Groenlàndia de Sud a Nord amb el seu “catamarà polar” arrossegat per uns estel, el 2001, les seves singladures a l’Antàrtida han trencat tots els rècords de distància i autonomia existents a la història de l’exploració polar.

Back to Top